Lid worden en Steunen


Om onze initiatieven te kunnen uitvoeren hebben we uw hulp nodig. 

Dit kan door lid te worden van onze vereniging of ons financiëel te steunen.

Je bent een jaar lid van vzw Tolerant:

  • door 50 € te betalen voor een gewoon lidmaatschap
  • door 70 € te betalen voor een lidmaatschap mét een abonnement op het tijdschrift Ruimschoots (4x/jaar) en Consent (1x/jaar)

op ons rekeningnummer

BE57 4022 5549 2135

BIC: KREDBEBB

Leden worden uitgenodigd op onze activiteiten en blijven op de hoogte door middel van mailing. Leden ontvangen in hun brievenbus Tolerant nieuws.

Leden kunnen, naast deelname aan onze activiteiten, in de loop van het jaar meevaren met onze schepen.  Kijk op de vaarkalender naar de “Ledentochten” om je tocht(en) te plannen.

Open Monumentenleden krijgen een korting op het jaarlijks lidgeld (€ 45 i.p.v. € 50). Ben je nog geen lid van Open Monumenten? Dit doe je hier.

Wil je lid worden van Tolerant vzw, vul dan aub onderstaand formulier in en we doen het nodige!

Voor meer informatie kan je contact opnemen met secretaris@tolerant-vzw.be.

Lidmaatschap
Privacyverklaring *

Privacyverklaring

Wil je ons werk gewoon steunen?

Stort dan tenminste € 40.- op jaarbasis via Herita, Oude Beurs 27, 2000 Antwerpen op rekening BE37 7450 0823 1228 met als mededeling “Heemer”.  

Je ontvangt dan het volgende jaar een fiscaal attest.

Een gift via de Herita rekening, houdt echter niet automatisch het lidmaatschap van onze vereniging in, daar volgens de wettelijke bepalingen van een gift, deze geen voordelen voor de schenker mag inhouden.

Tot eind 2020 zijn deze stortingen extra voordelig. Als gevolg van een wet van 15 juli 2020 (steunmaatregel coronacrisis) is het fiscale voordeel voor giften aan o.a. erfgoedorganisaties opgetrokken van 45% naar 60%!